Låvefesten 2013

Årets låvefest ble holdt lørdag 6. juli for 57 voksne og 17 barn. Fredag kveld hadde vi samling i lavvoen med fersk sei og baccalao (laget av Berit).

Lørdagens meny var koldtbord fra Aleksandro Cuc ved Cafe Cristina på Skjervøy. Det var bestilt mat for seksti personer; vi hadde tre forfall. Det var meget rikelig med mat, veldig god. I tillegg hadde Berit laget to store former med lasagne til barna. Vi hadde også seks kilo reker. Restmaten var tenkt som en brunsj søndag.

Påmeldingene til årets fest gikk via nettet. Vi hadde stort sett gode erfaringer med det.

Brunsj er en god ide, men vi bør tenke over om denne skal serveres så seint som 13-14-tida eller som en frokost i 10-11-tida. Vi erfarte i år at flere ikke fikk del i brunsjen fordi de skulle dra tidlig.

Årets komite handlet inn rikelig med engangsbestikk, 250 tallerkener, 250 asjetter, servietter og lys. Det er igjen en del engangsbestikk. Vi brukte det pene forsølva engangsbestikket til selve låvefesten. Det er igjen ca 50 tallerkener. Asjetter ble ikke brukt så mange av. Lange lys ligger igjen; på festen ble det pyntet med telys. Komiteen handlet inn fire kilo kaffe. Regner med at resten blir brukt på høstdugnaden. Andre innkjøp var en stor rull med svarte søplesekker, en sekk toalettpapir og en del husholdningspapir. Det er igjen en god del av alt dette.

Vi synes det var et veldig hyggelig oppdrag å arrangere årets fest og ønsker neste års komite: Laila, Rigmor og Knut, Dag Tore og Jan Bjørn, lykke til!

 

Ingrid og Alf Martin.