Høstdugnaden 2021

MERK HELGEN: Høstdugnaden ble 3.-5.september!

  • Naustveggen mot nord må males. Vi må finne ut hvem som vet noe om hva vi har av maling og hvem som tar ansvar for å kjøpe inn maling og koster. De som tar på seg å male, skaffer nødvendig materiall og maling. Georg eller Ole Kristian har kanskje fargekoden?
  • Madrassrommet må ryddes med hård hånd.
  • Utvide plattingen. Her må det tas mål og skaffes materialer og skruer for å bygge den. Om det skal støpes fundamenter, må det også skaffes. De som tar på seg bygginga, skaffer materialene.
  • Sokne etter festene for flytebrygga (finnes dem under kaia?) Christina spør Pål om han kan dykke for oss.
  • (De nye vinduene må bæres inn på riktige rom og det ryddes på rommene så snekkerne har fri bane og slipper å bære vinduer.): UTSETTES TIL NESTE ÅR
  • Rydde bilveien inn mot Taskeby. Den gror igjen og det må nok til ryddesag for å få tatt nok på kort tid. Ta gjerne med utstyr hvis du har.

Snekkerne som skal sette inn vinduer planlegger å starte etter dugnadshelga. Vi må derfor beregne å vinterstenge Seternes etter at vindusutskiftingen er utført.

Som vanlig snakker dere ganske enkelt sammen om hvem som går løs på hvilke oppgaver og organisering av felles måltid på lørdag. Påmelding kan gjøres til Alf Martin eller ved å poste svar på Facebook. OM det skulle skje at det melder seg på flere enn gjeldende smittevernsregler tillater på det tidspunktet, tar vi problemet som det kommer. Jeg tenker det bør gå bra.

VEL MØTT!